Saturday, July 24, 2010

II PÄEV Pihkva - Novgorod

Tüüpiline ööbimine ja hommikune asjade pakkimine:


Novgorod:






Täna siis suht pikk päev, kõigepealt käisime pesime ennast Iborska allikates mis pidi muutma meie elu parimaks mis iial ja ravima kõik haigused. Mõni mees käis seal isegi korda kaks. Sai külastatud Pihkva kremli, katedraali ja turgu. Kiire ülevaade ja edasi Novgorodi poole. Peab ütlema, et Novgorod jättis väga meeldiva mulje. Puhas, ilus, täitsa võiks isegi pikemalt peatuda. Vaatasime üle Kremli mis juba 1200 aastat vana. ja ka vabaõhumuuseumi.






Novgorodi Kreml:















Izborkski allikad:



Vabaõhumuuseumis räägiti vanadest vene kommetest. Põhiline mis meelde jäi, et järelkasvu tegemisega tegeleti kõik päevad peale Kolmapäeva ja Reede. Siis oli puhkepäev….võtke õppust ütleks ma selle peale.

Kuna meil ikkagi tohhutu kiire peale siis põrutasime muutkui edasi. Ööbimine järgmises grand lake view’ga kohas. Muidugi enne järve äärde jõudmist avastas Marion et tal tagaratta laager õhtul ja Mait suutis esirehvi puruks sõita ehk siis homme pool päeva remont. Mina püüan kala…J

Õhtul sai ühe kohalikuga juttu puhutud kes oli oma laikalisega ujuma tulnud. Siinkandi mehed tegelevad enamusest jahindusega, et ära elada. Külma pidi mahtuma ca’ 300kg ja that’s it, kogu liha. Ja just oli liha otsa saanud. Nüüd peab kartuliga hakkama saama järgmise jahihooajani. Mees kurtis, et temavanused mehi on külas vähe, kõik juba parematel jahimaadel. Mees ise umbes 40 aastane.
PS. Mehel oli vahva koer kes allus käsklusele valvata – Nemzy pridut!



















1 comment:

  1. kodutöö tegemata, ärge jamage kui juba remontima hakkate mis siis edasi saab, edu.

    ReplyDelete